U13-joukkueelle Hämeen A-sarjan mestaruus!

3.4.2023

Lauantaina 1.4. pelatussa loppuottelussa kaatui Virtain Kiekko-Karhut.

Parkanon Kiekon U13-joukkue on voittanut oman sarjansa mestaruuden kaatamalla finaalissa Virtain Kiekko-Karhut maalein 5-2. Kiekko-Karhut siirtyivät ensimmäisen erän puolivälin jälkeen 0-1 johtoon, mutta tasoitusmaalia ei tarvinnut odotella kuin 40 sekuntia PK:n Viljo Kortesluoman viimeistellessä tärkeän maalin.

Toisessa erässä pahin jännitys haihtui 2-1 johtomaalin myötä, jonka iski Konsta Nieminen Atte Hautamäen hienosta esityöstä. Tästä ei mennyt kuin vajaa neljä minuuttia ja ottelussa tehopisteet 2+2 kerännyt Hautamäki tuli ylivoimalla koko kentän läpi ja ampui tarkan laukauksen etuyläkulmaan.

Kolmannen erän alku oli synkkä, kun Kiekko-Karhut kavensi heti kymmenen sekunnin pelin jälkeen. Peli pysyi jännittävästä tilanteesta huolimatta hyvin hallussa PK:n maalivahdin Joona Annalan hoitaessa varmoilla otteilla loput ja kaksi minuuttia ennen loppua Atte Hautamäki iski ottelun toisen maalinsa, tällä kertaa tyhjään maaliin. Veeti Vikman viimeisteli loppulukemat 5-2 myöskin tyhjään maaliin. Näin ollen PK:n U13 juhlii Hämeen A-sarjan mestaruutta ansaitusti 250 katsojan edessä!

Paljon onnea koko joukkueelle taustavoimineen mahtavasta työstä koko kauden ajan!