PERHEVUOROT

PSHP:n alueella koronarajoitukset estävät yleisötapahtumien, eli näin ollen myös yleisövuorojen järjestämisen jaahallissa. Parkanossa on kuitenkin rauhallinen ja vakaa tilanne koronaviruksen suhteen, joten olemme saaneet  luvan niin kutsuttujen perhevuorojen järjestämiselle. Parkanon Kiekko ry:llä on tarjota käyttöönne runsaasti vapaata jääaikaa, jotka myydään koronatilanteesta jouhtuen pokkeuksellisen edulliseen hintaan. 

Alla olevista jäävuorokalenterista voitte katsoa vapaat jääajat ja varata perheellenne sopivan vuoron käyttöönne oheisella lomakkeella. Perhevuoron hinta on 35,00 € / tunti (sis. alv 10%). Jäävuoron hinta laskutetaan sähköpostitse lomakkeella olevien tietojen perusteella. Jäävuorot varataan siinä järjestyksessä, jossa ne ovat järjestelmään saapuneet. Jääajat ovat varattavissa arkisin aikavälille 8:00-20:00 ja viikonloppuisin 8:00-18:00. Jääaikoja voi varata maanantaista 15.2.2021 eteenpäin lauantaihin 27.3.2021 asti. Kaupungin liikuntatoimen kentänhoitajat huolehtivat, että jää on käyttäjille riittävän hyvässä kunnossa. Jokaiselle jäävuorolle jäätä ei välttämättä kunnosteta.    

Perhevuorot ovat tarkoitettu jääliikunnan harrastamista varten ainoastan yksityishenkilöille ja samaan ruokakuntaan kuuluville.

Maksimissaan jäällä voi yhtäaikaisesti olla 6 henkilöä. Jäähallilla on kasvomaskin käyttöpakko, mutta jääliikuntaa harrastaessaan kasvomaskia ei tietenkään tarvitse käyttää. On myöskin hyvä muistaa käsihygienia, turvavälit ja muut normaalit korona-ajan turvallisuusohjeistukset jäähallilla ollessanne.

Pukutiloina perhevuoroilla käytetään pukukoppeja 5 ja 6, jotka sijaitsevat kaukalon päädyssä kahviotilojen alla.

Perhevuorojen jääajan varauksia vastaanotetaan arkipäivisin klo 9:00-16:00, joten varaa myös viikonlopun vuorot ajoissa. 

Parkanon Kiekon varatut vuorot

Jos vuorokalenteri ei näy selaimellasi, voit avata sen tästä

Varatut koululaisvuorot

Jos vuorokalenteri ei näy selaimellasi, voit avata sen tästä

Emme arkistoi tai kerää tälle lomakkeelle annettuja tietoja. 

Perhevuorot

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.