Oskari Rinne on Parkanon Kiekon uusi puheenjohtaja!

14.6.2024


Uusi puheenjohtaja valittiin seuran kevätkokouksessa.

Parkanon Kiekon kevätkokouksessa seuran uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Oskari Rinne (kuvassa oikealla). Rinne seuraa tehtävässään puheenjohtajapestin jättänyttä pitkän linjan seura-aktiivia Timo Seiloa, joka toimi seuran puheenjohtajana kaudesta 2020-2021 lähtien.

Rinne on toiminut seurassa vuodesta 2005 lähtien, aloittaen pelaajana ja liittyen johtokuntatyöskentelyyn syksyllä 2022. Pelihommat Rinteellä jatkuu edustusjoukkueessa edelleen ja hän toimii samalla edustuksen toisena joukkueenjohtajana.

- Olo on kiitollinen siitä, että pääsen antamaan takaisin seuralle, jonka ansiosta itse sain lapsuudessa vahvan liikunnallisen perustan. Juniorityö on toimintamme ydin ja tärkein prioriteetti. Sen laadukkuudesta emme tule tinkimään myöskään tulevaisuudessa, vakuuttaa uusi puheenjohtaja.

Rinne on toiminut Seilon johtamassa johtokunnassa kaksi kautta. Hän antaakin valtavan arvostuksensa Seilon panokselle parkanolaisen jääurheilun eteen.

- Suuri kiitos Timo Seilolle, joka neljän puheenjohtajakautensa aikana luotsasi seuraa läpi vaikeiden korona- ja energiakriisien. Timosta näkee, että hän aidosti välittää parkanolaisesta kiekkoilusta, kehuu Rinne.

Virallisesti tehtävässään 1. heinäkuuta aloittava Rinne korostaa loppuun vapaaehtoisten merkitystä Parkanon Kiekon toiminnassa, eikä heidän huomioimistaan tulla unohtamaan uudenkaan puheenjohtajan alaisuudessa.

- Seuraa ei olisi ilman ihan jokaisen toimihenkilön valtavaa työpanosta lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Kiitos siitä teille kaikille! PK 83 on meidän seura, pidetään siitä yhdessä huolta, Rinne toteaa.

Samaisessa kevätkokouksessa vahvistettiin myös tulevan kauden 2024-2025 johtokunta:

Oskari Rinne (puheenjohtaja)

Vilhelmiina Jalonen (varapuheenjohtaja)

Tiina Honganpuhto

Heikki Myllymäki

Juha-Matti Löytty

Samuli Saarela

Valtteri Sivula

Mari Viitanen