Lauantaina onnistunut lätkäpäivä

16.2.2014

Paljon väkeä, iloisia ilmeitä, viihdyttäviä pelejä. Siinä ensimmäiset mieleen tulevat asiat lauantain teemapäivästä. Kahvia tarjoiltiin satoja kuppeja, kakku maistui ja makkara ja arvat kävivät kaupaksi. Leijonakiekkokoululaisille ja muille pikkujunioreillemme oli varmasti hienoa päästä esittäytymään vähän isompien pelureiden kanssa ennen otteluita.

Päivän aikana pelattiin kolme vauhdikasta peliä. D00 kaatoi Nokian Pyryn maalein 8-4. Koko joukkueen peli kulkee mallikkaasti, mutta esiin voisi nostaa hattutempun iskeneen Iiro Seilon ja tehoilla 1+3 pelannneen kapteeni Teemu Oksasen. Siistissä ottelussa tuomittiin yhteensä 4 kahden minuutin rangaistusta, joista vain yksi kotijoukkueelle.  

C-juniorit kohtasivat lähes paikalliskamppailussa Virtain Kiekko-Karhut. PK aloitti vahvasti ja alun tilanteista isketyt osumat olisivat voineet kääntää ottelun kulun erilaiseksi, Kiekko-Karhut oli kuitenkin parempi maalein 1-4, mutta mitään hävettävää kotijoukkueen esityksessä ei ollut, yritystä riitti loppuun asti. Tyttöjen maajoukkueleirityksessä Kuortaneella jo aamupäivällä finaalipelissä pelannut Jenna Lehtiniemi esitti muutaman näyttävän taklauksen ja sai Virtain pojat ihmettelemään mikä heihin osui.

Päivän huipensi Edustusjoukkueen 3. divisioonan ottelu, jossa vastaan tuli rakas vastustaja HT Tesoma Tampereelta. 150 päisen yleisön edessä kotijoukkue oli selvästi päättänyt lätkäpäivän kunniaksi esittää parastaan ja onnistui erinomaisesti. Jäähyaitiosta pysyttiin poissa ja keskityttiin pelaamiseen ja se toi voiton lukemin 5-3.

 Nopealla aikataululla järjestetty päivä osoitti taas, millaista rutiinia ja henkeä Parkanon Kiekosta löytyy onnistuneen päivän luomiseen. Iso kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille, runsaslukuiselle yleisölle sekä tietenkin pääosassa olleille pelaajillemme.