Seuratoimijakysely

24.2.2014

Vastausaika on päättynyt

Hyvä seuratoimija,

Parkanon Kiekkoon on perustettu kehitysryhmä, jonka tehtävänä on aktiivisesti kehittää seuran toimintaa. Seuran nykytilan kartoittamiseksi ja kehitysehdotusten saamiseksi on laadittu nettikysely, johon toivomme että käytät muutaman minuutin aikaasi ja käyt vastaamassa. Kyselyn tarkoituksena on tuoda esiin seuran jäsenien ja sen sidosryhmien mielipiteitä nykytilastamme. Tavoitteena on myös saada hyviä kehitysehdotuksia eri osa-alueilta, seuran toimintaan liittyen. Kyselyn tuloksien pohjalta saamme ensiarvoisen tärkeää tietoa toimintamme kehittämiseksi.

 

Olette saaneet sähköpostiinne linkin, jota klikkaamalla pääsette vastaamaan kyselyyn. Jos ette ole vielä saaneet, pyydä linkkiä joukkueenjohtajaltasi.

 

Kysely on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille Parkanon Kiekon toiminnassa mukana oleville pelaajille, pelaajien vanhemmille, joukkueen toimihenkilöille ja valmentajille sekä seurajohdolle.

Toivomme, että paneudut huolellisesti kyselyyn ja vastaat niin, että todellinen mielipiteesi tulee näkyviin. Kysely toteutetaan anonyyminä ja sen tuloksia esitellään vain yhteenvetokoosteina, joten arkaluontoisiltakin tuntuvat asiat voi nostaa esiin.

 

Kehitysryhmän jäsenet:

  • Marko Huhta, puheenjohtaja
  • Timo Seilo, varapuheenjohtaja
  • Janne Hakala, johtokunnan jäsen
  • Aarne Mansukoski, valmennuspäällikkö

Kiitokset vastauksista ja ajankäytöstänne jo etukäteen!

Terveisin kehitysryhmän jäsenet