Ilmoittautuminen Parkanon Harrastekiekkosarjaan alkanut

21.9.2014

 

Parkanossa on pelattu harrastekiekkosarjaa aina viime vuosituhannen puolelta asti, eikä kausi 2014 – 2015 tule olemaan poikkeus. Vuosien mittaan on nähty monta hienoa ottelutapahtumaa ja useita mestarijoukkueita. Parkano on yksi kolmesta Jääkiekkoliiton Hämeen alueen harrastekiekkopaikkakunnista, jossa pelataan virallista harrastekiekkosarjaa.  Parkanon Kiekko pitää harrastekiekkoilua merkittävänä toimintana varsinaisen päätehtävänsä juniorijääkiekkoilun ohella.

Parkanon Harrastekiekkosarjan kaikki ottelut pelataan Parkanon FennoSteel – areenalla ja pelipäivinä on aina joko lauantai tai sunnuntai. Ottelut pelataan iltapäivisin eikä yksikään ottelu ala klo. 21.00 jälkeen. Sarjamaksun suuruus varmistuu kun sarjaan ilmoittautuneiden joukkueiden määrä on tiedossa. Ilmoittautumisaikaa on lokakuun 15. päivään saakka. 

Parkanon Kiekko ry esittää kutsun kaikille Parkanon- ja lähialueiden harrastekiekkojoukkueille tulla osallistumaan perinteikkääseen Parkanon Harrastekiekkosarjaan. Sarjan järjestämisen tiimoilta pidetään lokakuun lopulla aloituspalaveri, jossa sovitaan käytännön asioista kuten säännöistä, sarjamaksusta ym. seikoista. Ilmoita joukkueesi mukaan ja haasta muutkin asiasta kiinnostuneet harrastekiekon pariin!

 

 

Viime kaudella mukana olivat seuraavat joukkueet:

Iki-Hockey, Nerkoo, White Devils, Hönö`s Allstars, KuPa, Sammin Pojat ja Kiekko-Kanuunat.

 

Sarjaan ilmoittautumiset ja lisätiedot antaa:

Aarne Mansukoski, PK 83 valmennuspäällikkö

040-7292568 tai aarne.mansukoski@wippies.fi