Pelaajakyselyt junioreille

18.5.2015

Toteutus nettikyselynä

Perinteiset pelaajakyselyt tehdään nykyisin netissä. Näin vältytään erilaisten lippulappujen täyttämiseltä ja tulosten analysointi helpottuu huomattavasti. odotamme 100 % pelaajakattavuutta, eli kaikkien pelaajien tulee vastata kyselyyn. Täyttämiseen menee aikaa 5-10 minuuttia.

 

Pienimmät juniorit tarvitsevat vielä vanhempiensa apua kyselyn täyttämisessä. Mielipidekysymyksien vastausten tulisi ehdottomasti edustaa vain pelaajan omaa mielipidettä. Liikuntamäärissä ja ruutuajassa, pystyvät vanhemmat varmasti parempaan arvioon. Pyrkikää valvomaan täyttämistä, siten että pelaajat paneutuisivat kyselyyn ja kertoisivat kysyttyihin asioihin rehellisen mielipiteensä niin hyvässä kuin huonossakin. Vain näin pystymme saamaan riittävästi tietoa mm. toimintamme kehittämiseksi ja joukkueiden muodostamiseksi.

Kyselyllä kartoitamme ensi kauden pelaajamääriä ja joukkueiden muodostamisia, sekä kehitämme toimintaamme. Kysely tehdään juniorin omalla nimellä. Täyttäkää myös syntymäaika, jolla osaltaan voimme varmistua että täyttäjä on todella henkilö, joka väittää olevansa.

 

Yksittäisen pelaajan vastaukset tulevat ainoastaan joukkueen valmentajien, joukkueenjohtajan ja seuran valmennuspäällikön käyttöön. Mahdollisesti voimme julkaista joitakin keskiarvotuloksia esim. junioreiden liikuntamääristä.

 

Pelaajakyselyyn TÄSTÄ