Aamuharjoittelukokeilu alkaa pe 6.11.

3.11.2015

Parkanon Kiekko tarjoaa mahdollisuuden kehittyä omatoimisella lajiharjoittelulla


Parkanon Kiekko ja Parkanon yhteiskoulu ovat yhteistyössä päättäneet mahdollistaa aamuharjoittelun jäähallilla seuran junioripelaajille. Molemmat osapuolet pitävät tärkeänä tukea nuorten harrastusta, sekä sen kautta lisätä motivaatiota koulutyöhön.
Maksuton aamuharjoittelu mahdollistetaan marraskuun ajan, ja jakson jälkeen arvioidaan onko tämän kaltaiselle toiminnalle tarvetta. Arvioinnissa huomioidaan vaikutukset pelaajien koulutyöskentelyyn sekä pelaajana kehittymiseen. Aamuharjoittelun mahdollisuuteen on pyyntö tullut pelaajien keskuudesta.
Omatoiminen aamuharjoittelu on suunnattu 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille pelaajille. Toiminta on seuran puolesta valvottua. Urheilullisena tavoitteena on antaa pelaajille mahdollisuus kehittää henkilökohtaisia lajitaitojaan ja nostaa kokonaisliikuntamäärää.
Toiminta alkaa perjantaina 6.11.2015. Harjoitusaika on maanantaisin ja perjantaisin klo 7:30 – 8:30. Pelaajan varusteisiin aamuharjoituksien yhteydessä kuuluvat aina peseyty-misvälineet sekä eväät. Eväät ovat tärkeä osa palautumista sekä tae hyvälle vireystilalle aamun oppitunneille.