Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuus

4.9.2017


Parkanon Kiekon yhteistyö Veikkauksen kanssa jatkuu

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Parkanon Kiekko jatkaa yhteistyötä Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuudessa. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata seuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä Valo ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluita urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä. Jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä. Pienillä panoksilla suuria tunteita

Seuramme saa verkkokumppanuudesta palkkion, joka perustuu seuran sivuston ja mobiilisivuston kautta tapahtuneeseen Veikkauksen pelien pelaamiseen.

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Janne Hakala
Puheenjohtaja

 

Pelaamalla Veikkauksen pelejä netissä tai mobiilissa etusivulla olevan bannerilinkin kautta, tuet samalla Parkanon Kiekkoa. Kiitos tuestasi!

 

Liitteet