Tiedote Leijona-Kiekkokoulun tapahtumista 14.3.2017

15.3.2017

Vastine verkossa leviävään Facebook-kirjoitukseen.

Facebookissa leviää kirjoitus Leijona-kiekkokoulun tapahtumista 14.3.2017. Kirjoituksessa viitataan Leijona-Kiekkokoulusssa tapahtuneeseen kiusaamiseen ja nahinointiin pelaajien kesken. Kirjoituksessa viitataan myös 14.3. harjoitusten jälkeen valmentajan ja vanhemman väliseen tiukkasanaiseen keskusteluun, joka on mennyt asiattomuuksiin.

Asia on saanut valitettavaa julkisuutta sosiaalisen mediaan laaditun kirjoituksen välityksellä. Johtokunta sai tiedon asiasta vasta tämän Facebook-kirjoituksen kautta.

Parkanon Kiekossa on lähtöajatuksena laadukas toiminta hyvässä ilmapiirissä. Tähän suhteutettuna suhtaudumme seurassa vakavasti kaikkeen kiusaamiseen ja ilmapiiriin negatiivisesti vaikuttavaan toimintaan. Lisäksi edellytämme kaikilta seuran toimihenkilöiltä ehdotonta harkintakykyä kaikissa tilanteissa niin lasten, kuin vanhempienkin kanssa toimiessa.

Olen keskustellut tapahtuneista asianosaisten kanssa ja pahoitellut tapahtunutta. Lisäksi olen käynyt keskusteluja muiden valmentajien ja joidenkin kiekkokoululaisten vanhempien kanssa. Näiden keskustelujen perusteella mikään ei viittaa tarkoitukselliseen välinpitämättömyyteen pelaajien käytöksen valvonnassa.

Käynnistimme asiasta sisäisen keskustelun ja teemme toimenpiteitä, jotta jäällä tapahtuvaan kinasteluun pelaajien välillä voidaan jatkossa paremmin puuttua. Valmentaja on 15.3. pahoitellut omaa käyttäytymistään asianosaiselle.

Seurassa johtokunta johtaa ja valvoo kaikkea toimintaa. Johtokunnassa olemme tehneet töitä sen eteen että palautteen antaminen ja yhteydenotto olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Nettisivuiltamme löytyy kasvokuvin varustettuna jokaisen johtokunnan jäsenen yhteystiedot. Seuran etusivulla on myös palautelomake, jos palautteen haluaa antaa nimettömänä.

Teemme johtokunnassa kaikkemme, että harrastajat voivat jatkossakin tulla Parkanon Kiekkoon harrastamaan hymyssä suin. Toivotan kaikille Leijona-kiekkokoululaisille mukavia hetkiä ja onnistumisen elämyksiä jääkiekkoharrastuksen parissa. Hallilla tavataan.

Janne Hakala
Puheenjohtaja


Lisätietoja:
Janne Hakala
p. 0400 506 760