PK 83 Edustus - JäHi 17.12.2017

15.12.2017

Syyskauden viimeinen kotiottelu

Veikkaa avausmaalin syntyaika ja voita lahjakortti

 

PK 83 - JäHi-ottelussa avausmaaliveikkaus. Palkintona lahjakortti.

Halpa-Halli tarjoaa 50€:n lahjakortin ottelun avausmaalin syntyaikaa lähimmäksi veikanneelle katsojalle. Avausmaaliveikkauksia otetaan jäähallilla vastaan sunnuntaina klo 13.30. Veikkausmahdollisuus päättyy klo 14.30 tai viimeistään ottelun käynnistyessä. Olethan siis ajoissa paikalla.

Lisäksi kaikkien veikanneiden katsojien kesken arvotaan K-supermarket Parkanon lahjoittama kinkkulahjakortti.

Ottelutapahtuman sisäänpääsy ja avausmaaliveikkaus on ilmainen (yksi veikkaus/katsoja).

Tervetuloa kannustamaan!

 

Avausmaaliveikkauksen säännöt

 

Maalin syntyaika on se pöytäkirjaan merkitty aika, jolloin koti- tai vierasjoukkue tekee ottelun avausmaalin. Maalin tekijällä ei ole merkitystä.

Mikäli ottelussa ei nähdä maalia. Molemmat lahjakortit arvotaan kaikkien veikanneiden kesken.

Mikäli useampi kuin yksi veikkaus osuu yhtä lähelle todellista syntyaikaa, aikaisemmin veikkauksensa jättänyt henkilö palkitaan.

Avausmaaliveikkaus avautuu Parkanon jäähallin kahviotiloissa 17.12.2017 klo 13.30 ja päättyy klo 14.30 tai viimeistään ottelun alkaessa.

Vain yksi veikkaus/katsoja. Vain henkilökohtaisesti ilmoitetut ajat otetaan vastaan. Kaverin puolesta ei voi veikata. Palkinto-/arvontalahjakortin luovutuksen edellytyksenä on että voittanut henkilö löytyy yleisöstä. Sääntöjen vastainen toiminta johtaa veikkauksen mitätöintiin kyseisen veikkaajan osalta.

Lahjakortti luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti ottelun yhteydessä.