Veikkauksen verkkokumppanuus päättyy 31.12.2017

29.12.2017

Parkanon Kiekossakin käytössä ollut verkkokumppanuus-yhteistyömuoto päättyy koko maassa 31.12.2017. Muut seurat eivät valitettavasti ole hyödyntäneet tätä varainhankintamahdollisuutta, riittävästi, joten Veikkaus on päättänyt lopettaa tämän yhteistyömuodon. Kiitos kaikille bannerin kautta veikanneille arvokkaasta tuesta seurallemme!

 

Veikkauksen tiedote asiasta:

Veikkauksen ja Olympiakomitean seurojen varainhankinnan ja viestinnän työkaluna vuodesta 2005 toiminut verkkokumppanuus-yhteistyö loppuu vuoden 2017 lopussa. Päätöksen taustalla on selvitys verkkokumppanuuden käytöstä ja koetuista hyödyistä. Asiaa avaa tarkemmin Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski:

”Teimme keväällä laajan selvityksen, jossa 4/5 verkkokumppaniseuroista eivät kokeneet verkkokumppanuutta tärkeänä varainhankintamuotona. Valitettavasti verkkokumppanuus ei ole saavuttanut lukuisten yrityksien jälkeenkään sille asetettuja tavoitteita. Mukana toiminnassa on lukuisa joukko urheiluseuroja, mutta vain pieni osa seuroista on aktiivisesti hyödyntänyt varainhankintamallia ja saanut siitä merkittävää hyötyä. Haluamme kuitenkin kiittää verkkokumppanuusseuroja hyvästä Veikkaus-yhteistyöstä vuosien varrella”.