Tiedote 16.3.2020.

16.3.2020

Koronaviruksen vaikutukset seuran toimintaan.

Parkanon Kiekko ry toimii huomioiden Suomen Hallituksen, Parkanon kaupungin ja Suomen Jääkiekkoliiton 12.3.2020 tekemien päätösten ja suositusten mukaisesti.

Parkanon kaupungin sulkutoimien johdosta jäähallin käyttö ei ole mahdollista ja jäät ovat laitettu sulamaan.

Parkanon Kiekko ry on asettanut omat toimintansa viranomaistahojen suosituksista siten, että joukkueidemme kilpa- ja harjoitustoiminta, sekä muut vastaavat useamman kuin kymmenen henkilön kokoontumista vaativat seuran tapahtumat ovat peruttu 13.4.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme huhtikuussa sulkutoimintojen jatkosta.

 

Kauden päätöstilaisuutta ei järjestetä. Seurapalkintojen jako suoritetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, todennäköisesti syksyn kauden aloitustapahtumassa.

Pelaajien tulee noutaa varusteensa jäähallilta 17.3. – 22.3.2020 välisenä aikana. Joukkueenjohtajat organisoivat varusteiden hakemisen. Varusteiden hakemisessa tulee noudattaa 10 henkilön maksimimäärää kokoontumisessa.

 

Tiedotamme jäsenistöämme tapahtumien kulusta sisäisellä viestinnällä joukkueenjohtajien ja toiminnasta vastaavien kautta sähköpostitse ja WhatsAppilla, sekä yleisesti kotisivuillamme. Kysymykset ja tiedustelut aiheesta normaalin toimintaketjun mukaisesti: perhe → joukkueenjohto → seuran toiminnallinen johto.