Parkanon kaupungin tiedote koronasta 6.10.2020.

6.10.2020

Ei aiheuta muutoksia seuran ohjeistuksiin ja toimintamalleihin.

Parkano–Kihniö-yhteistoiminta-alue kehottaa asukkaitaan noudattamaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelleen antamaa maskisuositusta. Epidemiatilanne täyttää Pirkanmaalla tällä hetkellä kiihtymisvaiheen kriteerit, joten kasvomaskin käyttöä suositellaan sisätiloissa tapahtuvissa joukkokokoontumissa, kuten konserteissa, teatterissa ja urheilutapahtumissa.

Suositus koskee myös rajatuissa ulkotiloissa järjestettäviä tilaisuuksia. Lisäksi yleisesti suositellaan käyttämään maskia tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen ei onnistu.

Suositus maskin käytöstä ei koske vakiintuneita yhteisöjä, kuten kouluja, päiväkoteja, toimistomuotoisia työyhteisöjä ja harrastusryhmiä.

Suosituksista voi tarkemmin lukea Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin sivuilta: https://www.tays.fi/…/Suositus_kansalaisille_kasvomaskien_k…

Parkanon kaupunki seuraa valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia sekä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksiä. Niiden perusteella organisoidaan ja ohjeistetaan kaupungin toimintaa.

Epidemian hallinnassa on edelleen tärkeää, että käsihygieniasta huolehditaan ja muistetaan pitää riittäviä turvavälejä.