Lisäyksiä aikuisten harrastustoiminnan rajoittamiseen.

25.11.2020

SJL on linjannut aikuisten harrastustoimintaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pandemiaohjausryhmän suositusten perusteella.

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin pandemiaohjausryhmä suosittaa seuraavaa:

Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminnassa suositellaan, että ajalla 26.11. - 15.12. keskeytetään sisätiloissa tapahtuva joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta. Rajoitus ei koske sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien turvavälit säilyvät tosiasiallisesti koko harjoituksen ajan. Mahdollisuuksien mukaan harrastukset kannattaa siirtää ulos.

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

SJL ja sen jäsenseurat noudattavat viranomaisten suosituksia. Täten kaikki alla mainittujen sarjojen niiden joukkueiden, jotka kotipaikkakunta sijaitsee PSHP:n alueella, ottelut siirretään / perutaan ko. ajanjaksolta eli 26.11.-15.12. 

Muutokset koskevat seuraavia sarjatasoja: U22 alempi ja ylempi, Suomi-sarja , II-IV -divisioonat ja harrastekiekko. 

Toiminta jatkuu seuraavilla sarjatasoilla: Mestis, Naisten Liiga, Naisten Mestis, U20 SM-sarja ja U20 Mestis sekä kaikki U19- ja nuorempien sarjat. Näissä on huomioitava voimassa olevat AVI:n ja PSHP:n rajoitukset ja suositukset sekä toimittava THL:n, OKM:n, OK:n ja SJL:n ohjeiden mukaisesti. Mikäli seura ei pysty takaamaan ottelua seuraamaan tulevien katsojien turvallisuutta THL:n ohjeiden mukaisesti (turvavälit, käsidetit, kasvomaskit), velvoittaa SJL seuraa päättämään pelaamisesta ilman katsojia. SJL varaa myöskin oikeuden kurinpitosääntöjensä mukaisesti määrätä seuran, joka ei näitä ohjeita noudata, pelaamaan ilman katsojia.

Parkanossa pelataan ottelut ilman katsojia kaupungin koronaryhmän linjausten mukaisesti, joissa oli kielletty yleisötapahtumien järjestäminen aikavälillä 23.11.-6.12.2020.

Parkanon Kiekon Edustus-joukkueen loput syyskauden ottelut ovat peruttu SJL:n toimesta. Naiset-joukkueen otteluita siirretään / perutaan siten, että niitä pelataan aikaisintaan kevätkauden puolella.

SJL vahvasti toivoo, että kaikki jääkiekon parissa toimivat ja harrastavat noudattavat kaikessa toiminnassaan tinkimättömästi kaikkia viranomaisten suosituksia. Vain sillä tavalla voimme vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti pääsemme takaisin normaalimpaan toimintaan ja varmistamme niiden, jotka vielä saavat harrastaa, harrastuksen jatkumisen keskeytymättä.