Tiedote koronapandemian vaikutuksista Parkanon Kiekko ry:n toimintaan.

15.1.2021

15.1.2021.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suositukset kokoontumisiin ja yleisötilaisuuksiin 8.2.2021 asti

Kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella aluehallintoviraston (Avi) päätöksen nojalla.

Enintään kymmenen hengen kokoontumisia voi järjestää, mutta tällöinkin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Avi suosittelee painokkaasti välttämään kaikkia fyysisiä kokoontumisia, joita ei ole pakko järjestää.

Avin uusin päätös on voimassa ajalla 18.1.‒ 8.2.2021.

Liikuntaharrastustoiminnassa toistaiseksi noudatettavia ohjeita

Julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat (ml. uimahallit, jäähallit, kylpylät ja saunat) suositellaan pidettäväksi suljettuina, lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

 • Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta on mahdollista kaikissa sisäliikuntatiloissa, mukaan lukien koulujen uimaopetus. Lasten ja nuorten sisäliikuntaryhmät toteutetaan Avin kokoontumissuosituksen mukaisesti korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä.

Kaupungin julkiset tilat pidetään suljettuina 8.2.2021 saakka lukuun ottamatta rajoitettua lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Alle 20-vuotiaat lapset ja nuoret voivat harrastaa max. 10 hengen ryhmissä. Kilpailuja tai joukkueiden välisiä pelejä ei tule järjestää.

Yksityisille toimijoille annetaan suositus noudattaa max. 10 henkilön kokoontumisrajoitusta. Kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on edelleen kielletty sekä sisä- että ulkotiloissa.

Parkanon Kiekon toiminnassa suositukset tarkoittavat seuraavaa:

 • Alle 20-vuotiaiden harjoittelu sallittua enintään 10 hengen ryhmissä.
  • olemme saaneet kaupungilta luvan järjestää juniorijoukkueidemme harjoittelutoiminnan nk. 10+10 systeemillä
  • kaukalo rajataan puoliksi ja joukkueesta muodostetaan kaksi erillistä maksimissaan 10 hlö ryhmää, jotka harjoittelevat omilla kenttäpuoliskoillaan
  • ryhmien tulee säilyä harjoituksen aikana samana koko ajan, fyysistä kontaktia eri ryhmien pelaajien välillä ei sallita
  • ryhmillä tulee olla omat pukutilat käytössään
  • osallistumisseuranta tulee tehdä tarkasti, jotta tarvittaessa tiedetään ketkä ovat olleet harjoituksissa ja kumman harjoitusryhmän toimintaan osallistuneet  
 • Leijona-kiekkokoulutoimintaa jatketaan tiistaina 19.1.lähtien. Toiminta organisoidaan uudelleen rajoitusten mukaiseksi. Vanhempia tiedotetaan uusista toimintatavoista ennen tiistaita. 
 • Yli 20-vuotiaiden osalta harrastaminen on keskeytettynä 8.2.2021 saakka.
 • Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää maskia seuran toiminnassa (kuudesluokkalaiset ja sitä vanhemmat). Jäällä tai ulkona tapahtuvissa oheisharjoituksissa tai pukutiloissa ei tarvitse.

Ottelutoiminnan jatkumisesta tiedotetaan ensi viikolla, kun Pirkanmaan sairaanhoitopiirin koronaryhmä kokoontuu tiistaina 19.1. antamaan linjauksen asiaa koskien. Aiemmista tiedoista poiketen ottelutoiminta on keskeytettynä junioritoiminnassa 20.1. saakka.