Tiedote rajoitustoimenpiteiden vaikutuksesta seuran toimintaan 12.3.2021.

12.3.2021

Suomen Jääkiekkoliitto ry:n tiedotteesta koskien Pirkanmaan koronarajoituksia.

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviranomaisen päätöksen mukaisesti myös alle 13-vuotiaiden toimintaa koskee velvollisuus järjestää toiminta sisätiloissa niin, että tosiasiallinen 2 metrin turvaväli toteutuu. Ryhmäliikunnassa tämä tarkoittaa, että harjoitusten ajan järjestäjän on huolehdittava turvavälien toteutumisesta koko ajan. Kaikki sarjaottelut siirretään rajoitusten jälkeiseen aikaan. Päätös on voimassa 28.3. saakka.

Päätös ei ole suositus vaan tartuntatautilakiin perustuva velvoittava asia, jota tulee noudattaa, kuten kaikkia muitakin lakeja.

 

Parkanon Kiekko ry:n toiminta linjataan 28.3.2021 asti seuraavasti:

1. Leijona-kiekkokoulun ja U10-, U11,- U13-joukkueiden sekä tyttöjoukkueen harjoitus- ja  ottelutoiminta keskeytetään. Toiminnan keskeytys on voimassa aikavälillä 12.3.-28.3.2021.

  • seurajohto ei näe, että harjoittelu joukkueissa voitaisiin järjestää voimassa olevin reunaehdoin turvallisesti ja mielekkäällä tavalla

2. U17-juniorijoukkueen ja seuran aikuisjoukkueiden toiminnan keskeytys jatkuu 28.3.2021 asti. Seuran ulkopuolisten jäänkäyttäjäryhmien osalta toiminnan keskeytys on edellisten tapaan voimassa.

3. Perhevuorot ovat varattavissa ja käytössä samaan ruokakuntaan kuuluville. Vuorolla voi maksimissaan olla yhtäaikaisesti 6 henkilöä.

4. Seuran edustajat neuvottelevat harrastustoiminnan jatkamisen edellytyksistä Parkanon kaupungin kanssa. Harjoittelu- ja ottelutoiminnan mahdollisesta jatkumisesta tiedotetaan ennen nykyisten rajoitustoimenpiteiden määräajan päättymistä.