Koronapassi käyttöön kaikissa Parkanon Kiekko ry:n järjestämissä otteluissa.

6.12.2021

Tiedote koskien seuran kotiotteluita Parkanon jäähallissa.

Länsi-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella on tiukennettu kokoontumisrajoituksia sisätiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet yli 16-vuotiaille rajoitetaan Pirkanmaalla korkeintaan 20 henkilöön. Isompia tilaisuuksia voi järjestää, jos koronapassi on käytössä. Parkanon kaupunginhallitus on jo maanantaina 29.11.2021 päättänyt, että kaupunki ottaa omissa tilaisuuksissaan koronapassin käyttöön.

Edellä esitetyn päätöksen johdosta Parkanon Kiekko ry ottaa koronapassin käyttöön toistaiseksi kaikissa joukkueidensa kotiotteluissa Parkanon jäähallissa. Tällä järjestelyllä mahdollistetaan turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman lisäksi mielekäs harrastaminen ja urheilutapahtuman seuraaminen paikan päällä.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

  • Koronarokotustodistus (2 rokoteannosta) TAI testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin) TAI todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista.
  • Koronapassi tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä ottelun järjestävän joukkueen toimesta.  
  • Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi (kirjautuminen sivun yläreunassa).

Koronapassin voi näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilla. Otathan huomioon, että QR-koodin lisäksi asiakkaan tulee tarvittaessa pystyä esittämään koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu. Koronapassin esittämistä vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Varaudu tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

Seuralla ei ole pääsyä kenenkään henkilökohtaisiin terveystietoihin, eivätkä terveysviranomaiset jaa terveystietoja seuralle. Seuratoimintaamme vaikuttavien sairastumisien tai altistumisien osalta seura on yksittäisten jäsentensä informaation varassa.

Sisäänkäynti yleisön osalta jäähalliin tapahtuu ainoastaan Koulukadulta katsottuna oikean puoleisen sisäänkäynnin kautta. Kahvion ulkosisäänkäynti ei ole käytössä.