Koronapassi käyttöön jäähallilla kaikissa Parkanon Kiekko ry:n järjestämissä tapahtumissa.

12.12.2021

Uudet toimintaa koskevat ohjeistukset voimaan maanantaina 13.12.2021 alkaen.

Länsi-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt 9.12.2021 toiminnan harjoittamista koskevista rajoituksista Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle aikavälille 13.12. – 31.12.2021. Päätöksen mukaisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella on edelleen tiukennettu toiminnan järjestäjää koskevia rajoituksia.

Uusien rajoitustoimien vuoksi Parkanon Kiekko ry ottaa maanantaina 13.12.2021 koronapassin tarkistuksen käyttöön kaikissa toimintansa alaisissa tapahtumissa. Koronapassin tarkistus on voimassa muun muassa kaikissa ottelu- ja harjoitustapahtumissa ja koskee kaikkia yli 16-vuotiaita katsojia, pelaajia, toimihenkilöitä, tuomareita ja toimitsijoita. Jokaisella toimintaan osallistuvalla seuran joukkueenjohtajalla, valmentajalla, huoltajalla ja muulla toimijalla tulee täten olla voimassa oleva koronapassi. Koronapassin voimassaolon tarkistaa joukkueenjohtaja tai joku muu sovittu joukkueen toimihenkilö.

Koronapassi näytetään toiminnan järjestäjän edustajalle puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilla. Henkilöllisyyden todistamiseen tulee varautua. Millään muilla lääkärintodistuksilla, testituloksilla tms. ei voi korvata koronapassia.