Parkanon Kiekko ry uudelleen auditoitiin lasten ja nuorten Tähtiseuraksi!

3.5.2024

Parkanon Kiekon lasten ja nuorten toiminta arvioitiin jälleen Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-statuksen arvoiseksi seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

Parkanon Kiekon lasten ja nuorten toiminta arvioitiin jälleen Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-statuksen arvoiseksi seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Olemme siis edelleen todistetusti laadukas ja vastuullinen lasten ja nuorten liikuntaseura, joka jatkuvasti kehittää omaa toimintaansa ja mahdollistaa harrastamisen taito- ja tavoitetasosta riippumatta.


Kesäkuussa 2020 Parkanon Kiekko sai ensimmäisenä Hämeen alueen jääkiekkoseurana Tähtiseuran arvon ollen samalla valtakunnallisestikin yksi ensimmäisistä auditoiduista jääkiekkoseuroista. Toiminnan laadusta ei seurassamme tingitä, ja siitä osoituksena Parkanon Kiekko uudelleenauditoitiin 30. huhtikuuta 2024 ¬- jälleen ensimmäisenä Hämeen alueen jääkiekkoseuroista.


Kiitos laadukkaasta toiminnasta kuuluu koko seuraväelle! Ilman mittavaa joukkoa vapaaehtoisia lasten ja nuorten jääkiekkoharrastus Parkanossa ei olisi mahdollista. Jatketaan yhdessä arvokasta työtä liikuntaharrastuksen eteen.