Tukea vähävaraisille perheille junioreiden jääkiekkoharrastukseen U9-U12-ikäluokat 

 

U9-U12-junioreiden tuet on tarkoitettu perheille, joilla on vaikeuksia suoriutua seurassa harjoitus- / jäämaksuista mm. työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muista toimentuloon vaikuttavista syistä johtuen. Tukea on mahdollista anoa tulevalle kaudelle (2022-2023) seuraavasti:

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti:
U9 & U10 (synt. 2014 & 2013) - 200 €
U11 & U12 (synt. 2012 & 2011) - 300 €
 

Tuki maksetaan seuran tilille ja kohdistetaan kauden 2022–23 kausimaksuihin - tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista myös tulevalla kaudella. 

 

Haku alkaa 19. syyskuuta ja perheiden tulee palauttaa hakemukset seuroille viimeistään keskiviikkona 5. lokakuuta. Näin seuroille jää aikaa täyttää hakemukset verkkoon sunnuntaihin 9.10. asti, jolloin hakuaika päättyy. Tukipäätöksistä informoidaan seuroja viimeistään 18.11., tukien maksu tapahtuu tuttuun tapaan syksyllä, 16.12. mennessä.

 

Huomio!

 

Muista täyttää alla oleva hakemus keskiviikkoon 5.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tuesta ja hakemisesta:

 

Jose Ylisalo
p.050 3362217

seuratyontekija(at)parkanonkiekko.fi

 

 

Lomake tuen hakemiseen

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Usein kysytyt kysymykset tukien hakuun liittyen


1) Kumpi määrää maksettavan tuen summan, pelaajan ikä vai sarja, jossa hän pelaa?
Tuki määräytyy aina pelaajan iän mukaan riippumatta siitä, minkä ikäluokan sarjassa pelaaja pelaa.


2) Mihin tarkoituksiin saatua tukirahaa voi käyttää?
Tuet on tarkoitettu käytettäväksi vain ja ainoastaan kausimaksuihin. Tuki maksetaan ensin seuran tilille ja tämän jälkeen joukkue kohdistaa tuen pelaajan maksuihin seurassa sovitun käytännön mukaan.


3) Minne tuki maksetaan pelaajan vaihtaessa seuraa tukihaun aikana?
Mikäli asiasta ei erikseen ilmoiteta, maksetaan tuki aina hakemuksessa ilmoitetulle seuran tilille. Jos pelaaja vaihtaa seuraa, tulee seuran ilmoittaa aluepäällikön kautta muuttuneet maksutiedot ennen tukien maksamista. Tuki on aina pelaajakohtainen.


4) Tarve tuelle tuli vasta haun päätyttyä – voiko tukea hakea muina kuin ilmoitettuina aikoina?
Valitettavasti ei voi. Määriteltyjen hakuaikojen ulkopuolella tulleita hakemuksia ei käsitellä, tämä koskee myös myöhässä tulleita hakemuksia.
 

5) Keneltä voin kysyä lisää tukihausta?
Jokaisessa seurassa tulee olla vastuuhenkilö, joka auttaa pelaajia ja pelaajien vanhempia mahdollisten lisäkysymysten kanssa. Mikäli vastuuhenkilö ei osaa vastata perheiden kysymyksiin, selvittää hän vastaukset oman aluepäällikön kautta – perheet eivät siis asioi suoraan Jääkiekkoliiton kanssa.

Vastuuhenkilö Parkanon Kiekossa, Jose Ylisalo 050 3362217


 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.