U8

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Parkanon Kiekko ry perustaa uuden juniorijoukkueen, jonka toiminta starttaa syyskuussa 2020. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki jääkiekosta kiinnostuneet 2013 - 2014 syntyneet lapset. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Jääkiekko on liikunnallinen ja monipuolinen harrastus, jossa pääsee pelaamaan kavereiden kanssa sekä kehittämään erilaisia taitoja.

Mitä varusteita tarvitaan?

Alkuun päästäksesi tarvitset innokasta mieltä ja muutamia varusteita. Luistimet ja maila tarvitaan tietenkin, mutta lisäksi myös hanskat, kaulasuojan sekä kypärän, joka on varustettu kokokasvosuojalla. Turvallisuuden vuoksi nämä suojukset ovat pakollisia. Jääkiekoillijan varusteet ovat tehty suojaamaan pelaajaa iskuilta ja kolhuilta joita tulee esimerkiksi kaatuessa. Välillä harjoituksissa kaatuillaan ihan tarkoituksellakin, joten harrastamisen mukavuutta ja turvallisuutta lisää oleellisesti myös kyynärsuojat ja säärisuojat. Muita varusteita voit sitten hankkia myöhemmin.

Harjoitukset

Ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 30.9.2020 klo 17:00-18:00. Harjoituksia pidetään ensimmäisellä kaudella kerran viikossa aina samaan aikaan. Pukeutumistilat joukkueelle löytyvät pukukopista 2. Käynti pukeutumistilohin tapahtuu jäähallin sivulta ulkokaukalon viereisestä sisäänkäynnistä. 

Mitä jääkiekon harrastaminen maksaa?

Harrastuksen hinta määräytyy pääasiassa joukkueen pelaajamäärän mukaan. Maksut koostuvat mm.  pelipassista, seuran jäsenmaksusta sekä jäämaksuista. Tyypillisesti PK 83: ssa kausi maksaa pikkujunnuilla 200 - 400 euroa vuosi, riippuen joukkueen aktiivisuudesta sekä innokkuudesta varainkeräykseen. Aloittavassa joukkueessa kauden hinta on 150 € / pelaaja.

 

Toimintaan voi ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. 

 

Tervetuloa mukaan!

 

U8-joukkueeseen ilmoittautuminen kaudelle 2020 - 2021

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Toimintaan mukaan ilmoittautumalla annat luvan myös valokuvaamiseen ja kuvien käyttöön.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoVarusteohjeita.pdf (57 kB)
Vinkkejä varusteiden hankintaan.