Säännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä

Peliaika

Otteluissa noudatetaan 2 x 15 minuutin tehokasta peliaikaa, kuitenkin kokonaispeliajan ollessa maksimissaan 45 minuuttia.

Tuomarit

Tuomareina toimivat Tampereen erotuomarikerhon nimeämät tuomarit

Lohkojako ja pisteytys

Joukkueet jaetaan kahteen kolmen joukkueen lohkoon. Alkusarja pelataan lohkoittain. Voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden ja häviöstä nolla pistettä. Lohkojensa voittajat pelaavat turnauksen finaalissa ja lohkoissa toiseksi tulleet pelaavat pronssipelissä. Lohkojensa kolmannet pelaavat sijoituksista 5-6

Alkusarjan pisteiden ollessa tasan, alkusarjan sijoitus määräytyy seuraavien tekijöiden mukaan
1. Keskinäisen ottelun tulos
2. Maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus)
3. Tehtyjen maalien lukumäärä
4. Vähemmän rangaistusminuutteja alkusarjassa saanut joukkue paremmalla sijalla
5. Arpa

Jos sijoitusottelut päättyvät tasan, suoritetaan voittolaukauskilpailu. Molemmista joukkueista valitaan kolme laukaisijaa. Kotijoukkue aloittaa voittolaukauskilpailun. Kolmen laukojan jälkeen tilanteen ollessa tasan, kilpailua jatketaan pari kerrallaan.

Palkitsemiset

Turnauksen kolmelle parhaalle joukkueelle jaetaan pokaalit sijoitusten mukaan. Jokainen pelaaja palkitaan mitalilla.

Protestit

Mahdolliset protestit on jätettävä heti ottelun jälkeen turnausvastaavalle. Protestit käsitellään palaverissa kyseisten joukkueenjohtajien ja turnausvastaavan kesken.