U11

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Parkanon Kiekko ry U10 / U9 – joukkueeseen otetaan mukaan kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Kaikki 2011 – 2012 syntyneet ovat tervetulleita aloittamaan mukavan harrastuksen joukkueessa, jossa aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Jääkiekko antaa sinulle liikunnallisen ja monipuolisen harrastuksen, jossa pääset pelaamaan kavereiden kanssa sekä kehittämään taitojasi osaavassa valmennuksessa.

Mitä varusteita tarvitaan?

Alkuun päästäksesi tarvitset innokasta mieltä ja muutamia varusteita. Luistimet ja maila tarvitaan tietenkin, mutta lisäksi myös hanskat, kaulasuojan sekä kypärän, joka on varustettu kokokasvosuojalla. Turvallisuuden vuoksi nämä suojukset ovat pakollisia. Jääkiekoillijan varusteet ovat tehty suojaamaan pelaajaa iskuilta ja kolhuilta joita tulee esimerkiksi kaatuessa. Välillä harjoituksissa kaatuillaan ihan tarkoituksellakin, joten harrastamisen mukavuutta lisää oleellisesti myös kyynärsuojat ja säärisuojat. Muita varusteita voit sitten hankkia myöhemmin.

Harjoitukset

Harjoitukset pidetään Parkanon jäähallilla maanantaisin klo 17-18 ja keskiviikkoisin klo 18-19 ja torstaisin parittomina viikkoina. Jääharjoitukset ovat jo alkaneet.

Mitä jääkiekon harrastaminen maksaa?

Harrastuksen hinta määräytyy joukkueen pelaajamäärän mukaan. Maksut koostuvat mm.  pelipassista, seuran jäsenmaksusta sekä jäämaksuista. Tyypillisesti PK 83: ssa kausi maksaa pikkujunnuilla 200 - 400 euroa vuosi, riippuen joukkueen aktiivisuudesta sekä innokkuudesta varainkeräykseen.

Tervetuloa joukkueeseen mukaan! Ota yhteyttä vastuuvalmentajaan

Joni Heinisuo 044 347 0901 / joni.heinisuo@gmail.com

 

Joukkueen SPONSORIT:

E&A Viitasalo, Suomen Tekojää, JHitsaus, Rakennustyöt Mäkipää, Viitanen Yhtiöt Oy, SuperSteel, Metsätyöt Tuomo Tuomisto, More Joy, Sorvaamo A. Laurinaho, Kuljetusliike Sami Koskinen, LH Sähkö, Saarelan Teräsrakenne ja Sedu

Parkanon Apteekki

PDF-tiedostoVarusteohjeita.pdf (57 kB)
Vinkkejä varusteiden hankintaan.