U9

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Joukkue on perustettu syksyllä 2022 ja mukana on 20 innokasta lasta Kaudella 2023-2024 joukkue suuntaa kohti ensimmäistä Leijonaliiga-kauttaan. Vieraspelit pelataan Hämeessä, Tampereen seudulla.

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki jääkiekosta kiinnostuneet 2015-2016-syntyneet lapset. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Jääkiekko on liikunnallinen ja monipuolinen harrastus, jossa pääsee pelaamaan kavereiden kanssa sekä kehittämään monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksiaan ja erilaisia taitoja.

Mitä varusteita tarvitaan?

Suosittelemme kaikkien varusteiden hankkimista turvallisuuttakin ajatellen ja harrastaminen pelaamisen lisäksi on näin ollen mielekkäämpää. Ohjeistusta varusteiden hankintaan saat valmentajilta, tai seuratyöntekijältä.

Harjoitukset

Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Harjoituksia pidetään kaudella 2 kertaa viikossa aina samaan aikaan, tiistaisin ja torstaisin kello 17:00 - 18:00. Pukeutumistilat joukkueelle löytyvät pukukopista 2. Käynti pukeutumistiloihin tapahtuu jäähallin sivulta ulkokaukalon viereisestä sisäänkäynnistä niin sanotulta "uudelta puolelta". 

Mitä jääkiekon harrastaminen maksaa?

Harrastuksen hinta määräytyy pääasiassa joukkueen pelaajamäärän mukaan. Maksut koostuvat mm.  pelipassista, seuran jäsenmaksusta sekä jäämaksuista. Tyypillisesti PK 83: ssa kausi maksaa pikkujunnuilla 450-600 euroa vuosi, riippuen joukkueen aktiivisuudesta sekä innokkuudesta varainkeräykseen. Kauden hinta tarkentuu, kun joukkueen osallistujamäärä on selvillä. 

Toimintaan voi ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. Joukkue ei pyöri ilman vanhempien apua, joten jos lapsen harrastuksen kautta haluat olla joukkueen toiminnassa mukana joukkueenjohtajan, huoltajan tai muun tehtävän avulla, niin jätä vastauksesi myös lomakkeelle lisätietoja -kohtaan. Aikaisempaa kokemusta jääkiekon parista ei tarvitse toimihenkilöksi lähtiessä olla, vaan seurassamme koulutetaan ja autetaan hommien alkuun.

U9-joukkueeseen ilmoittautuminen kaudelle 2023 - 2024

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Toimintaan mukaan ilmoittautumalla annat luvan myös valokuvaamiseen ja kuvien käyttöön.

* Jos ette anna valokuvauslupaa, ilmoita siitä ystävällisesti Lisätietoja ohjaajille-kentässä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.