MUKAAN TOIMINTAAN

Parkano Kiekko ry tarvitsee aina osaajia seuratoiminnan eri tehtäviin

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan seuran toimintaan valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana tai jossain muussa roolissa, ota rohkesti yhteyttä! Löydämme varmasti kaikille halukkaille sopivan ryhmän, jossa panostasi tarvitaan. 

Valmentajia / ohjaajia tarvitaan jatkuvasti seuran toiminnassa.  Aiempaa ohjaajakokemusta ei edellytetä, kunhan vain mielenkiintoa ja innokkuutta ohjaamiseen ja valmentamiseen löytyy. Kouluttaminen on osa seuratoimintamme arkea. Sama koskee myös muita seuratoiminnan tehtäviä.

 

Kaikki pelaajat ovat tervetulleita harrastamaan 

Seura pyrkii toiminnassaan aina siihen, että jokaiselle jääkiekosta kiinnostunelle mahdollistettaisiin harjoitus- ja pelipaikka seurassamme.

Seuran joukkueet toimivat joukkuekohtaisella rahoitusmallilla, eli joukkueet ja ryhmät vastaavat toiminnastaan koituvista taloudellisista kustannuksista. Pelaajakohtainen harrastamisen hinta määräytyy harjoitus- ja ottelumäärien, joukkueen pelaajamäärän sekä varainhankinnan aktiivisuuden mukaan. Ikäluokasta riippuen harrastusmaksut vaihtelevat yleensä 40,00 - 90,00 € valillä kk / hlö. 

 

Ota yhteyttä

Seuratyöntekijä, puheenjohtaja ja joukkueidemme valmentajat ja joukkueenjohtajat antavat sinulle mielellään lisätietoa. 

Joukkueiden toimihenkilöiden yhteystiedot löydätte kätevästi joukkueiden omilta sivuilta. Seuratyöntekijän ja puheenjohtajan yhteystiedot sekä muiden seuran toimihenkilöiden yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.