OHJE TULOSPALVELUN KÄYTTÖÖN

 

ETUSIVU:
Tulospalvelun etusivu kokoaa samaan näkymään Jääkiekkoliiton ns. ylimpien sarjojen ottelut. Kaikki päivän aikana pelattavat ottelut löytyvät aluejaon ja pelipaikkakuntien mukaisesti omilta välilehdiltään (aluejaosta tarkemmin täällä).

Voit sulkea sarjan ottelulistauksen klikkaamalla sarjan otsikkoa. Listaus avautuu klikkaamalla otsikkoa uudelleen.

Liigan ja Mestiksen otteluiden linkit avaavat uusiin ikkunoihin sarjojen omat tulospalvelusivut.

ETSI:
Etsi-sivu tarjoaa monia vaihtoehtoja hakea haluamiasi otteluita, otteluohjelmia, tilastoja ja sarjoihin liittyviä tietoja. Etsi-sivun avulla löydät myös tuhansia pelaajakortteja.

Ottelut tänään
Etsi otteluita pelaajan, joukkueen, seuran, hallin tai paikkakunnan nimellä. Lisäksi käytössäsi on perinteinen taso-, alue- ja sarjapudotusvalikko. Pelaajahaku etsii halutun pelaajan, jos pelaaja on merkittynä kyseisenä päivänä ottelukokoonpanoon. Voit hakea samalle sivulle otteluita eri sarjoista ja valita hakutuloksista joko yksittäisen ottelun tai kaikki saman lohkon ottelut. 

Sarjat ja tilastot
Hae haluamasi sarjan otteluohjelma, sarjataulukko, pelaaja-, maalivahti- ja joukkuetilastot, sarjakokoonpanot ja yhteystiedot. Sarja valitaan taso-, alue- ja sarjahaulla. Haluttuun sarjaan pääsee myös syöttämällä pelaajan tai joukkueen nimen.

Kun olet suorittanut haun, hakuvalinnat menevät piiloon. Voit palauttaa valinnat klikkaamalla Haku-sanan vieressä olevaa kolmiota.

Otteluohjelma
Jos haluat nähdä myös pelatut ottelut, valitse pudotusvalikosta "Kaikki ottelut". Voit lisäksi hakea haluamasi joukkueen ohjelman ja tulokset. Otteluiden live-seurantaan pääset linkistä. Pelin päätyttyä otteluohjelman tulos on linkki seurantasivulle. E-junioreissa tulos on linkki ottelukokoonpanoon.

Sarjataulukko
Sarjataulukon alla on joukkuetilasto, jossa voit valita pisteiden ja rangaistusten mukaiset näkymät. Voit myös järjestää tilastoa klikkaamalla haluamaasi otsikkoa.

Pelaajat ja maalivahdit
Tilastonäkymissä oletuksena on 10 pelaajaa. Voit halutessasi laajentaa hakua pudotusvalikoista.

Pelaajakortit
Jos pelaaja on kauden aikana pelannut jossain Jääkiekkoliiton tilastoitavassa sarjassa, löydät hänen korttinsa kirjoittamalla hakukenttään hänen nimensä. Pelaajakortti avautuu uuteen selainikkunaan.

Laajennettu haku
Voit suorittaa hakuja lisävalinnoilla, esimerkiksi ottelupäivän tai -numeron perusteella.