LUISTIMIEN TEROITUSPALVELU

Kun luistimesi ovat tylsät, saat ne teroitetuksi jäähallilla. Parkanon Kiekko ry:n joukkueiden huoltajat teroittavat paitsi seuran jäsenistön, myös muiden jääliikuntaa harrastavien luistimet. Huoltajat teroittavat luistimia arkipäivisin muiden tehtäviensä ohessa aina joukkueiden harjoitusvuorojen aikana. Ymmärräthän, että joskus voi olla vähän jonoa ja joudut odottamaan. Voi myös olla, että jonain päivänä huoltajia ei ole paikalla juuri sinun käyntisi aikana. Pyrimme kuitenkin palvelemaan tarpeitasi parhaan kykymme mukaan.

Kaudella 2024-2025 suosittelemme, että käyt teroittamassa luistimesi maanantaina, tiistaina, keskiviikkona, tai perjantaina aikavälillä 17:00-19:00. 

 

Hinnasto

Teroitus   8,00 € 

Profilointi 25,00 € (sisältää teroituksen)

Maksu käteisellä teroituksen yhteydessä.

Huom!

Profilointi on ammattitaitoisen ja kokeneen teroittajan hommaa. Voi olla, että et saa luistimiasi heti mukaan.

 

Teroituskonehankinta

Parkanon Kiekko ry hankki uuden profiloivan teroituskoneen elokuussa. Seuran vanha teroituskalusto oli alunperin käytettynä hankittua ja monelta osin käyttöelinkaarensa päässä. Teroituskoneiden käyttötunteja kertyy kauden aikana paljon ja vanhojen koneiden huolto- ja korjauskustannukset sekä käytettävyys eivät enää vastanneet tarpeisiin.  

Teroituskonehankinnan tavoitteena oli saada seuralle ajan- ja tarkoituksenmukaset välineet luistinhuoltoon, joiden käyttö- ja huoltokustannukset ovat matalat. Konehankinnassa oli tavoitteena päästä pitkäikäiseen ja kestävään ratkaisuun. Hankinnassa konsultoitiin mm. Suomen Jääkiekkoliiton huippuammattilaisia. 

Seura sai tukea teroituskoneen ostamiseen Leader Pohjois-Satakunta "Mitä tehtäis"-teemahankkeesta (tuen osuus 50%). Omarahoitusosuuden (50%) avustuksena hankkeeseen lahjoitti Parkanon Säästöpankkisäätiö. 

Laadukas ja varmatoiminen, sekä pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettu teroituskone olisi ollut suuri investointi pienelle seuralle. Nyt Leader-hanketuen ja Säästöpankkisäätiön avustuksen turvin seura sai hankinnan toteutetuksi ja pystyy näin ollen turvaamaan laadukkaan terähuollon niin jäsenistölleen, kuin myös kaikille muille jääliikuntaa harrastaville parkanolaisille ja lähikuntien asukkaille pitkälle tulevaisuuteen. 

Klikkaamalla kuvia pääset tutustumaan yhteistyökumppaniemme toimintaan ja tarjontaan.